Novel tak ada cinta sepertimu bab 12. Sinopsis episod 12 tak ada cinta sepertimu 2018-07-12

Novel tak ada cinta sepertimu bab 12 Rating: 6,1/10 1793 reviews

Baca Online Novel Tak Ada Cinta Sepertimu ~ Miss BaNu StoRy

novel tak ada cinta sepertimu bab 12

Selepas itu tercetusnya beberapa insiden lain yang lebih mengeruhkan hubungan mereka. Karya terbaharu Syamnuriezmil yang bakal diadaptasi. Apa pun jom tengok di bawah ini ye. Bila sampai di rumah, Athea terus dapatkan ayahnya dan anak-anak. Kerana kucing itu jugalah yang merapatkan hubungan Hazran dengan anak Athea, Qarleef.

Next

Sinopsis Drama Tak Ada Cinta Sepertimu (Astro) ~ Miss BaNu StoRy

novel tak ada cinta sepertimu bab 12

Athea menangis melihatkan keadaan ayahnya yang sakit. Barisan Pelakon yang turut membantu menjayakan drama hebat ini ialah Ruhainies, Fadlan Hazim, Nik Adam Mika, Hazman Al-idrus, Alif Muhaimin, dan Zarina Zainuddin. Bermula insiden berebut penadol di kedai runcit, kereta Athea yang menghalang kereta Hazran, cermin tingkap dipecahkan anak Athea dan sehinggalah mencuri kucing Hazran dinamakan Smokey atau Lulu. Megadrama tak ada cinta sepertimu mengisahkan tentang permulaan hubungan Athea dan Hazran tidak pernah aman. Namun, sebenarnya kepulangan Maisara ke kampung adalah disebabkan konflik yang berlaku antara dirinya dan Dr.

Next

Drama Tak Ada Cinta Sepertimu

novel tak ada cinta sepertimu bab 12

Athea masih jual mahal lagi dengan Hazran, hope bila Hazran dah kemalangan ini, Athea akan sedar tentang perasaannya yang sebenar pada Hazran dan seterusnya menerima Hazran dan happy ending hehehe. Hazran apabila mengetahui hal itu, cuba untuk meraih kasih Athea kembali. Namun, setelah dua kali dikecewakan, hati Athea sukar untuk menerima Hazran. Namun dicabar oleh kawannya supaya tegur Azam dan perempuan tu. Fulltime Blogger Lifestyle Blogger Review Colabration Hello! Drama adaptasi novel kali ini mengisahkan seorang gadis yang sanggup ketepian impian dan hasrat sendiri demi anak-anak saudara tersayang.

Next

Drama Tak Ada Cinta Sepertimu

novel tak ada cinta sepertimu bab 12

Dia dah bersedia nak kawin dengan Azam. Entry sebelum ini - Terima kasih kerana membaca. Anda perlu seseorang memutuskan hubungan anda dengan si dia? Sementara dia ambik budak-budak, dia mintak Azam tolong tengok-tengokkan ayahnya. Terima Kasih kepada yang sudi singgah dan baca entri Fiza. Bila merasai diri tidak diperlukan.

Next

Download Tak Ada Cinta Sepertimu

novel tak ada cinta sepertimu bab 12

Scene episod 12 berenti kat situ. Hazran terpaksa berpura - pura tidak mengenali mak dan ayahnya itu bila datang ke rumah Athea. Dalam episod 13 hingga episod ke 15 drama ini, agak seronok juga bila mak Hazran campur tangan dalam hubungan Athea dan Hazran ini. Hazran apabila mengetahui hal itu, cuba untuk meraih kasih Athea kembali. Bolehla emailkan kepada Fiza di ruangan bawah.


Next

Tak Ada Cinta Sepertimu Episod 13 Hingga 15

novel tak ada cinta sepertimu bab 12

Bagi penggemar drama mega di Astro, mulai 12 Mac 2018 anda boleh menyaksikan drama baru dengan gandingan yang segar antara syafiq Kyle dengan Zahirah Mc Wilson. Melangkah je kaki di depan pintu. Itu yang dirasakan oleh Hazran setiap kali bertemu Athea. Dalam drama Tak Ada Cinta Sepertimu tersebut menyaksikan anak beranak iaitu Zahirah dan ayahnya bergandingan dalam satu naskah adaptasi novel karya Anna Milia. Namun, setelah dua kali dikecewakan, hati Athea sukar untuk menerima Hazran. Tak puas dengan tu, Hasran ke tempat kerja Athea.

Next

Drama Tak Ada Cinta Sepertimu lakonan Syafiq Kyle dan Zahirah Macwilson

novel tak ada cinta sepertimu bab 12

Azam nak Athea bila dah kawin pindah rumah dorang. Permulaan hubungan Athea lakonan Zahirah Macwilson dan Hazran lakonan Syafiq Kyle tidak pernah aman. Sekali lagi, Athea disalah erti sehingga menjauhkan hubungannya dengan Hazran dan anak-anak Athea. Dia nak pertemukan Qayyum dan Qhalif dengan Atuk dorang. Kerana, Irfan sering berulang alik belajar memasak bersama Tok Ma yang merupakan nenek kepada Maisara. Bermula insiden berebut penadol di kedai runcit, kereta Athea yang menghalang kereta Hazran, cermin tingkap dipecahkan anak Athea dan sehinggalah mencuri kucing Hazran dinamakan Smokey atau Lulu. Dia ternampak Azam bersama sorang perempuan dan anak-anak.

Next

Drama Tak Ada Cinta Sepertimu Lakonan Syafiq Kyle, Zahirah Macwilson, Ruhainies

novel tak ada cinta sepertimu bab 12

Keakraban Hazran dan Athea di gunakan Kamarul lakonan Hazman Al - Idrus untuk memfitnah mereka demi merebut Bella lakonan Ruhainies , tunang Hazran. Satu hari anak Athea telah mencuri kucing Hazran bernama Smokey. Malam ini adalah episod ke 16 drama ini dan merupakan episod akhir Drama Tak Ada Cinta Sepertimu. Kesempatan tersebut digunakan sepenuhnya oleh mak Hazran untuk memerhatikan gerak geri dan perangai Athea yang sebenarnya. Hazran apabila mengetahui hal itu, cuba untuk meraih kasih Athea kembali.

Next

Sinopsis Tak Ada Cinta Sepertimu Astro Ria

novel tak ada cinta sepertimu bab 12

Namun, siapa sangka jiran yang dipandang jelik sebelum inilah yang mencuri hatinya. Bermula insiden berebut penadol di kedai runcit, kereta Athea yang menghalang kereta Hazran, cermin tingkap dipecahkan anak Athea dan sehinggalah mencuri kucing Hazran dinamakan Smokey atau Lulu. Saya nak kita halalkan hubungan kita supaya kita boleh sama-sama jaga ayah dan anak-anak. Sekali lagi, Athea disalah erti sehingga menjauhkan hubungannya dengan Hazran dan anak-anak Athea. Namun, sejarah berulang dalam hidup Athea apabila Azam tidak sanggup memikul beban Athea yang bertambah. Apalagi, Hasran terus meluru dan tumbuh muka Azam. Tak Ada Cinta Sepertimu mempertemukan Shafiq Kyle dan Zahirah Macwilson sebagai teraju utama.

Next