Tak ada cinta sepertimu novel sinopsis. Tak Ada Cinta Sepertimu 2018-08-04

Tak ada cinta sepertimu novel sinopsis Rating: 9,9/10 852 reviews

Tak Ada Cinta Sepertimu Full Episode

tak ada cinta sepertimu novel sinopsis

Anda perlu seseorang untuk menyamar menyelamatkan hubungan anda dengan si dia? Hazran apabila mengetahui hal itu, cuba untuk meraih kasih Athea kembali. Anda perlu seseorang untuk menyamar menyelamatkan hubungan anda dengan si dia? Namun persahabatan antara Athea dan Hazran rupanya telah menimbulkan fitnah. Sinopsis Tak Ada Cinta Sepertimu Permulaan hubungan Athea dan Hazran tidak pernah aman. Athea menyangka mak Hazran menyalahkan dirinya yang menjadi penyebab Hazran kemalangan. Ketika sedang berjalan, Athea nyaris dilanggar oleh motor dan Hazran sempat menarik Athea ke sisinya.

Next

My Ryz: Sinopsis Drama Tak Ada Cinta Sepertimu, slot MegaDrama (Astro Ria)

tak ada cinta sepertimu novel sinopsis

Kerana, Irfan sering berulang alik belajar memasak bersama Tok Ma yang merupakan nenek kepada Maisara. Kemunculan Azam semakin merumitkan keadaan dan menjarakkan hubungan Hazran dan Athea. Anda perlu seseorang memutuskan hubungan anda dengan si dia? Athea mungkin pemilik tulang rusuknya. Airel pula muncul sebagai doktor yang merawat Irfan sehinggalah Irfan dapat berjalan semula. Selain itu banyak lagi drama-dramanya yang cukup poular iaitu Meri Sassu Ma, Naagarjuna -Ek Yodha dan bnyak lagi. Semuanya bermula bila mereka berdua merebut membeli panadol di kedai runcit. Kemunculan Azam semakin merumitkan keadaan dan menjarakkan hubungan Hazran dan Athea.

Next

Sinopsis Drama Tak Ada Cinta Sepertimu

tak ada cinta sepertimu novel sinopsis

Kawan Hazran menasihatkan Hazran supaya berdepan dengan Athea dan meminta maaf bukannya hanya sekadar menghantar mesej minta maaf saja. Semuanya bermula bila mereka berdua merebut membeli panadol di kedai runcit. Sekali lagi, Athea disalah erti sehingga menjauhkan hubungannya dengan Hazran dan anak-anak Athea. Sekali lagi, Athea disalah erti sehingga menjauhkan hubungannya dengan Hazran dan anak-anak Athea. Namun persahabatan antara Athea dan Hazran rupanya telah menimbulkan fitnah. Kehadiran Azam lebih memburukkan keadaan. Hazran keliru dengan semua yang berlaku dan terkejut apabila Bella terburu - buru memutuskan pertunangan mereka tanpa berbincang dengannya terlebih dahulu.


Next

Tak Ada Cinta Sepertimu

tak ada cinta sepertimu novel sinopsis

Itu yang dirasakan oleh Hazran setiap kali bertemu Athea. Akhirnya tamat sudah drama kegemaran ramai ini iaitu drama Tak Ada Cinta Sepertimu lakonan Syafiq Kyle dan Zahirah Macwilson. Sinopsis Tak Ada Cinta Sepertimu Permulaan hubungan Athea dan Hazran tidak pernah aman. Tak lama kemudian Athea dan Hazran kahwin, yeay happy ending. Bermula minggu depan , drama adaptasi novel Tak Ada Cinta Sepertimu karya Anna Milia yang akan mengisi slot MegaDrama di Astro Ria. Drama Cik Bunga Encik Sombong Jumla… Sinopsis Bukan Kerana Aku Tak Cinta Bukan Kerana Aku Tak Cinta berkisar tentang Jebat, seoarang lelaki yang katarsis, berdarah campuran Melayu Cina melalui kehidupan yang sarat dengan sejarah hitam sehingga kepada pencerahan. Dibintangi oleh Syafiq Kyle, Zahirah Macwilson, Ruhainies, Fadlan Hazim, Nik Adam Mika dan ramai lagi.

Next

Tak Ada Cinta Sepertimu

tak ada cinta sepertimu novel sinopsis

Hazran kemudian memberitahu perasaannya itu pada ibunya dan membuatkan ibunya terkejut dan juga marah, kerana ibunya tak sangka yang Hazran benar - benar sukakan Athea. Kamarul, majikan kepada Bella memang menaruh hati terhadap Bella sejak dahulu lagi. Misi undercover dilaksanakan oleh umi dan ayah untuk mengenali bakal menantu mereka. Kamarul, boss Bella memang menaruh hati dengan Bella sejak dulu lagi. Namun, sejarah berulang dalam hidup Athea apabila Azam tidak sanggup memikul beban Athea yang bertambah. Hazran juga membawa kek untuk menyambut birthday Qayyum di rumah Athea, ketika berada di rumah Athea ini, Hazran cuba meminta maaf pada Athea dan meminta Athea untuk memberinya peluang kedua.

Next

Ending Drama Tak Ada Cinta Sepertimu

tak ada cinta sepertimu novel sinopsis

Namun mampukah rumahtangga yang mereka bina bertahan? Namun, sebenarnya kepulangan Maisarah ke kampung adalah disebabkan konflik yang berlaku antara dirinya dan Dr. Ikuti kesudahan drama Tak Ada Cinta Sepertimu pada hari Isnin hingga Khamis jam 10. Dan kerana Smokey juga Hazran mulai rapat dengan anak Athea bernama Qarleef dan sedikit sebanyak berjaya menjernihkan hubungan Athea dan Hazran. Antara Pelakon Drama Tak Ada Cinta Sepertimu ini adalah Syafiq Kyle, Zahirah Macwilson, Ruhainies, Fadlan Hazim, Nik Adam Mika, Fikry Kiki, Ardell Aryana, Nazeera Sardi, Hazman Al - Idrus, Alif Muhaimin, Zarina Zainuddin, Zainol Macwilson dan ramai lagi. Athea sedih, menangis dan meluahkan rasa hatinya pada sahabat baiknya. Tak lama kemudian Athea datang lagi ke rumah Hazran membawa makanan, namun Hazran melayan Athea dengan sangat dingin dan marah - marah.

Next

Tak Ada Cinta Sepertimu

tak ada cinta sepertimu novel sinopsis

Permulaan hubungan Athea dan Hazran tidak pernah aman. Tak lama kemudian Hazran dapat tahu, ada seorang lelaki bernama Azam cuba mendekati Athea, Hazran juga cuba mesej Athea untuk meminta maaf namun Athea belum memaafkan lagi, Hazran cuba mendekatkan dirinya dengan Athea dan anak - anak Athea semula. Tak lama kemudian Hazran terpaksa ke luar negara atas urusan kerja dan menyerahkan kucing kesayangannya Smokey untuk dijaga oleh Pet Shop. Namun, sejarah kembali berulang dalam hidup Athea apabila Azam tidak sanggup memikul beban yang selama ini dipikul Athea. Hazran apabila mengetahui hal itu, cuba untuk meraih kasih Athea kembali. Bagaikan sebuah kisah dongeng seorang puteri menemui putera yang dicintainya, kedua-duanya kelihatan begitu padan sekali. Namun, siapa sangka jiran yang dipandang jelik sebelum inilah yang mencuri hatinya.

Next

Drama Tak Ada Cinta Sepertimu Lakonan Syafiq Kyle, Zahirah Macwilson, Ruhainies

tak ada cinta sepertimu novel sinopsis

Namun, sejarah berulang dalam hidup Athea apabila Azam tidak sanggup memikul beban Athea yang bertambah. Mak Hazran kemudiannya membawa Hazran pulang ke kampung dan membuatkan Athea keliru dan salah sangka. Pearl sangat meminati muzik sejak dari zaman kanak-kanak lagi. Untuk pengetahuan anda, Athea sebenarnya merupakan seorang anak gadis, namun menjaga anak-anak kakak dan abang iparnya yang telah meninggal seperti anaknya sendiri. Tanpa disedari Smokey jugalah yang merapatkan hubungan mereka. Perhubungan antara Hazran dan Athea makin jauh.

Next

Sinopsis Drama Tak Ada Cinta Sepertimu

tak ada cinta sepertimu novel sinopsis

Namun, setelah dua kali dikecewakan, hati Athea sukar untuk menerima Hazran. Adik lelaki Hazran kemudian memberitahu Athea tentang punca abangnya marah dengan Athea. Keakraban Hazran dan Athea di gunakan Kamarul untuk memfitnah mereka demi merebut Bella, tunang Hazran. Drama 16 episod ini adalah adaptasi daripada Novel Tak Ada Cinta Sepertimu karya novelis Anna Milia dan sudah mula disiarkan sejak 12 Mac yang lalu. Apa pun jom tengok sinopsis episod akhir drama ini di bawah ye. Tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk jatuh cinta kerana tujuan berhijrah hanya untuk menuntut ilmu agama dan melupakan kisah silamnya.

Next

Sinopsis Tak Ada Cinta Sepertimu Di Astro Ria

tak ada cinta sepertimu novel sinopsis

Puri, masih belum berkahwin, dan pernah digosipkan dengan tiga pelakon wanita yang pernah berlakon bersamanya iaitu Asmita Sood, Hiba Nawab dan Karishma Tanna. Sekali lagi, Athea disalah erti sehingga menjauhkan hubungannya dengan Hazran dan anak-anak Athea. Bella berjumpa dengan Kamarul dan memberitahunya tentang hal putus tunang itu, Kamarul gembira dan tak melepaskan peluang untuk memikat Bella. Keakraban mereka di gunakan Kamarul untuk memfitnah demi merebut Bella, tunang Hazran. Hidup berumah tangga dilayari berbekalkan nasihat dan petua dari kakak-kakaknya. Bagi penggemar drama mega di Astro, mulai 12 Mac 2018 anda boleh menyaksikan drama baru dengan gandingan yang segar antara syafiq Kyle dengan Zahirah Mc Wilson. Keesokannya Hazran melawat Athea dan mengatakan yang dia dah bersedia untuk merebut hati Athea dan tak akan kalah dengan Azam.

Next