Vlc media player letöltése. VLC Media Player (64 2018-07-11

Vlc media player letöltése Rating: 9,7/10 551 reviews

VLC Media Player portable Letöltés

vlc media player letöltése

Tudj meg többet itt hogyan. A beállításoknál saját egyedi billentyűparancsokat is hozzárendelhetsz. Simply drag and drop files to play or open them using files and folders then use the classic media navigation buttons to play, pause, stop, skip, edit playback speed, change the volume, brightness, etc. Cons No dissatisfaction Was this review helpful? It gives you plenty of screen real estate by placing all of the buttons on its menu at the bottom and making them small enough to be ignored. The internet radio list is impressive and useful.

Next

VLC Media Player « Szoftver letöltés

vlc media player letöltése

Minden felhasználó maga dönti el, hogy törvényes-e az adott program használata. In addition, it also plays incomplete files, which is really interesting if you are downloading a movie and you want to check that it is not a fake. One-line summary: 10 characters minimum Count: 0 of 55 characters 3. Cons: 10 characters minimum Count: 0 of 1,000 characters 5. Bármilyen platformon futtatható, ezek közül néhány pl. Így a felhasználó már elég hamar megállapíthatja, hogy érdemes-e egy fájlt letölteni. Mindegy milyen kiterjesztésű, avi, flv, mov, mp4.

Next

Portable VLC Media Player 2.2.4

vlc media player letöltése

A program fejlesztésére az adott alkalmat, hogy egy egyetemi területet el kellett látni televíziókkal egy egyedüli vevő eszközön keresztül. A változatban is elérhető, hasonló tudással biztosítva. Számos platformra elérhető nem csak Windowson hanem Linux alatt is támogatott, továbbá. Másoljunk egy feliratot tartalmazó fájlt a lejátszandó film mappájába és a program automatikusan hozzárendeli azt. It was aided by compatibility and codec issues which rendered competitor media players like QuickTime, Windows and Real Media Player useless to many popular video and music file formats.

Next

VLC Media Player « Szoftver letöltés

vlc media player letöltése

A lehető legegyszerűbben tud a videókat megnyitni, lejátszani. Cons Nothing that I can think of. Természetesen a feliratok hozzáadása is egyszerűen történik. General Publisher Publisher web site Release Date January 10, 2019 Date Added January 10, 2019 Version 3. A kodekek benne vannak a szoftverben, így már nem kell külön telepíteni azokat. Természetesen teljes körű média illetve kodek információval lát el minket akár statisztika dekódolók, kodek, puffer adatok, felbontás, képkockasebesség stb.

Next

Portable VLC Media Player 2.2.4

vlc media player letöltése

Lejátszási listák segítségével jelenítheti meg a felhasználó meghatározott sorrendben a zenei és videó gyűjteményét. Az ingyenes szoftver a filmek kedvelőinek azt a lehetőséget kínálja, hogy megváltoztathatják a lejátszási sebességet és a klipeket képenként előre tekerhetik. Upon resuming wait until cows come home for the controls to disappear from the screen. Wide range of support from online forums. Summary It is the Toyota Corolla of video players.


Next

VLC Media Player Letöltés

vlc media player letöltése

Időközben fejlesztők sokasága vesz részt 20 országból a nyílt forrású program fejlesztésében. The basic look does however make the player extremely easy to use. The app supports extensions and add-ons from all over the Web if you can find them. Cons The skip ahead and back buttons need a 30 second forward or backward instead of just 10 second buttons. A médialejátszó különösen hasznos szolgálatot tesz a hálózatban.

Next

VLC Media Player

vlc media player letöltése

Minden évben Karácsonykor a médialejátszó kúpja egy csinos Mikulás sapkát visel az kezdő oldalon és az ikonon. Nem kell különösebben semmit sem beállítani rajta,olyan mint egy okostelefon: Nálam szuper jól működik,és a filmekhez se kell mást letölteni,hogy jó minőségben nézhessem végig a kedvenc filmem. A médialejátszó, kívánságra a számokat véletlenszerű sorrendben is lejátssza ismétléssel, vagy anélkül. Summary: optional Count: 0 of 1,500 characters The posting of advertisements, profanity, or personal attacks is prohibited. Érdekes még a Timeshift-funkció, ami egy időben eltolt lejátszást és a felirat megjelenítését teszi lehetővé. Teljesen ingyenes, nincs kémprogram vagy hirdetés, de felhasználó figyelés sem. Az egyszerű felület a legalapvetőbb funkciókat biztosítja előrelépés, fejezetek átugrása, léptetés, lejátszólisták készítése, teljes mappák hozzárendelése, felülete tartalmaz beépített equalizert, szűrőket, videó effektusokat, szinkronizálási lehetőségeket amivel a videó illetve audió adatfolyam egymáshoz igazítható ha csúsznának.

Next

Vlc

vlc media player letöltése

A regisztrált felhasználóink gyorsabban tudnak az oldalról letölteni, ráadásul elérhetnek olyan speciális funkciókat, mind a Letöltés riasztás, ami automatikusan figyelmezteti Önt, ha egy újabb verzió felkerül az adott programhoz. Jobb gombbal hozhatjuk fel ezt az opciót és kiválaszthatjuk a kívánt kategóriákat. A szoftver pedig itt található. You can play with synchronization settings including a graphic equalizer with multiple pre-sets, overlays, special effects, AtmoLight video effects, audio spatializer and customizable range compression settings. A megszokott zene- és videólejátszás mellett rengeteg extrával rendelkezik a szoftver, például még letöltés közben is nézhetjük az addig letöltött videót.

Next

VLC media player letöltése

vlc media player letöltése

Tartalmaz equalizert is, továbbá tud streamingelni. Ezen felül természetesen vezérelhetjük billentyűkombinációkkal is ha gyorsabban szeretnénk egy adott lehetőséget előcsalogatni. Szinte a ma összes létező kodeket képes megnyitni, ha mégis ismeretlenbe futna bele rövid időn belül orvoslásra kerül egy frissítés keretein belül. Ez az alkalmazás az egyik legnépszerűbb és talán legtámogatottabb videó lejátszó szoftver ami az egyszerű felépítésével ellentétben olyan funkciókat is támogat amik más nagy név esetén garantáltan nem fedezhető fel. A azzal látványosabb megjelenés kölcsönöz.


Next